Bruidsfotograaf The Wedding Story,
Kleurrijke foto's vol emotie

KLEURRIJKE FOTO’S VOL EMOTIE

Uitgesproken bruidsfotografie met de focus op kleurrijke foto’s met een grote glimlach. Als bruidspaar moet je van de complete dag met een gerust gevoel kunnen genieten. Daarom fotograferen we onopvallend met twee bruidsfotografen vanuit elke hoek. Zo weet je zeker dat het verhaal van jullie dag in zijn volledigheid wordt gefotografeerd. Ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt.

bruidsfotograaf wedding story

DE ZEKERHEID VAN TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN

Met twee fotografen vertellen we twee verschillende verhalen op je bruiloft. Terwijl één bruidsfotograaf alles wat een bruidspaar beleeft vastlegt, fotografeert de andere fotograaf alles wat buiten het gezichtsveld van het bruidspaar afspeelt. Zo leggen we ook de waardevolle momenten vast die normaal door één fotograaf niet gemaakt worden.

bruidsfotograaf the wedding story

Het complete verhaal van je dag inclusief momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden

Niet alleen een foto van het moment waarop de bruid wordt weggegeven door haar vader, maar ook de emotie van moeder. Dit soort momenten gebeuren op exact hetzelfde moment waardoor één fotograaf dit niet beide vast kan leggen.

THE WEDDING STORY BESTAAT 15 JAAR

Dit jaar vieren we onze 15e verjaardag. De afgelopen jaren hebben we meer dan 500 bruidsparen blij mogen maken met mooie trouwfoto’s. In 15 jaar tijd hebben we samen een unieke stijl ontwikkeld waarbij we met twee trouwfotografen foto’s op exact de juiste momenten maken. We willen bruidsparen waardevolle foto’s geven die achteraf het gevoel van de dag opnieuw laten beleven. Ook de momenten die buiten het gezichtsveld van het bruidspaar plaatsvinden en waarop je kunt zien hoe bijzonder de bruiloft was.

Twee fotografen is echt een toegevoegde waarde. Zoveel foto’s van momenten die we niet bewust mee hebben gemaakt, deze waren anders verloren gegaan.

bruidsfotograaf the wedding story

Het complete verhaal van je dag met foto’s van momenten die op hetzelfde moment plaatsvinden

 

Profiteer van de 7 zekerheden

  • Twee bruidsfotografen die alles uit je dag halen
  • Zekerheid van een extra back-up fotograaf
  • Supersnelle levertijd, binnen 4 weken
  • Volledige controle over het trouwalbum
  • Meer dan 500 bruidsparen gingen jullie voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Duidelijke all-inclusief prijzen

 

Beschikbaar in heel Nederland!

Fotostudio The Wedding Story is gevestigd in Brabant, en we fotografen bruiloften door heel Nederland en Vlaanderen. De lijst met plaatsen waar we vaak komen is lang. Breda, Den Bosch, Eindhoven en Utrecht, zijn plaatsen waar veel van onze bruiloften plaatsvinden.

Fotostudio The Wedding Story is opgericht in Zuid-Holland, in de stad Dordrecht, en was hier ruim 10 jaar gevestigd. We kennen deze stad door en door. Geen enkel fotogeniek straatje is ons onbekend. Andere steden in Zuid-Holland waar we veel bruiloften fotograferen zijn Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Waar jullie ook gaan trouwen, in de mooie stad Amsterdam of in de bourgondische hoofdstad Breda, met twee bruidsfotografen halen we alles uit jullie bruiloft. We maken kleurrijke foto’s van spontane momenten, waarop je kunt zien dat iedereen geniet van jullie speciale dag. Geen stijve overdreven poses, want we gaan net dat ene stapje verder waar de doorsnee bruidsfotograaf stopt met fotograferen.