Bruiloft Myron en Carina

Op de bruiloft van Myron en Carina waren we er vanaf het begin tot aan het einde bij. De ochtend begon met de voorbereidingen die we hebben vastgelegd bij zowel de bruid als bij de bruidegom thuis. Voor de fotoshoot gingen we naar de oude binnenstad van Dordrecht. De meest favoriete locatie onder bruidsparen blijft nog altijd de Wolwevershaven, en ook met Myron en Carina hebben we hier foto’s gemaakt.

Direct na de shoot was het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats in het oude stadhuis van Dordrecht. Na de opening door de ambtenaar volgde de geloftes van het bruidspaar. Ze spraken mooie woorden naar elkaar waardoor ze het beide niet droog konden houden. De emotie die volgde was prachtig, tranen van geluk!

De bruiloft werd voortgezet bij de Heren van Ambacht. Een mooie locatie aan de rand van Hendrik Ido Ambacht. Zowel de toost, het diner en het feest vonden plaats op deze locatie.